Op 14 februari verklaren wij onze liefde voor het openbaar vervoer maar, bovenal, voor u, die er elke dag gebruik van maakt. 💘

Daarom, en om onze langdurige relatie in stand te houden, zullen wij met Ecolo-Groen Jette & Ganshoren vanaf 7.30 uur aanwezig zijn aan het Station Jette om u te ontmoeten, met u te praten en vooral te bedanken voor deze geweldige keuze ! ⚡

Ce 14 février, nous déclarons notre flamme aux transports en commun mais surtout, à vous, qui les prenez quotidiennement. 💘

C’est pour quoi, et afin d’entretenir notre relation durable, nous serons présent·e·s avec Ecolo-Groen Jette & Ecolo-Groen Ganshoren à la Gare de Jette dès 7h30 pour vous rencontrer, discuter et surtout vous remercier pour ce choix du tonnerre! ⚡

👇 Om de ontmoetingspunten op uw route te vinden 👇

👇 Pour retrouver les points de rendez-vous sur votre route 👇

Saint-Valentrain 2022 – Ecolo

Share This